5 reacties op “Heimwee

 1. Variant op een oud kerstelijk lied;
  Midden in een lentenacht
  Ging een webboek open
  Allemachtig wat een pracht
  kwam mij weer voor ogen
  Webbers waarom ziet gij niet
  Loggers waarom leest gij niet
  Sla de citer aan
  Laat de beltrom slaan
  luid de klok, sla de trom
  Laat de wereld horen
  Dietsche is weer open…..

 2. Joh, hoe kan ik daar in godenaam nog boven uit jubelen? Laat ik het dan maar zo verwoorden: als ik mijn hart aan een touwtje bind en ‘m in menig web-log doop dan gebeurt er niks. Doop ik ‘m in de Dietschewarande dan zuigt hij alles op en klopt hij als tevoren! 😀 Kortom: alle componisten zouden zich hier nu moeten verzamelen om een ouverture ten gehore te brengen die z’n weerga niet kent….Wat zeg ik: elke dag en nacht, nonstop! 8)
  Zo…als je nu een einde aan jezelf gaat maken, heeft het niet aan mij gelegen… 😉

 3. Maak er maar helaas van Jearach! Maar wat een schitterende gewaarwording om te merken dat je terug bent! Mijn hart en weblog lust fleurt letterlijk op! En dat meen ik voor de volle 4000 procent zonder te overdrijven 😀
  Grappig, de gewaarwording van Dietsche en Jearach in een soort emancipatiestrijd op weblog. Dat mag ooit eens historisch worden! Bevrijdt van alle ketenen, plichtgevoelens, stijliconen en dwangmatigheden. Ik hoop dat je je ten volle uit zal leven. Het zal je niets verbazen dat ik er vrijwillig en vol overgave getuige van wil zijn!
  Maar dan begin ik met een klein, aan te stippen vraagje/minpuntje. De Oranje, blanje , bleu wappert daar nu wel lekker demonstratief en ik meen jouw bedoeling ermee wel te doorgronden maar ben je niet bang voor een bepaalde intepretatie?
  Overigens pijnlijk om te zien hoe je blijkbaar elke keer weer een perfecte lay-out uit de hoed tovert waar ik me een ongeluk zweet om er iets van te maken. Ik blijf klooien, plakken, verwijderen en vind het nog steeds een kinderachtige aanfluiting bij mij. Dit ziet er meteen uit zoals ik het beoog; Rustig en toch nieuwsgierigmakend. Hoe doet ‘ie dat toch????
  Afijn, Je maintendrai en Dietsche alom. Ik blaas de fluit en sla de trom. Het is weer een heugelijke dag, ehm, nacht!
  Welkom terug Meastro!!!!!!!!!!!!

Uw commentaar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s