11 reacties op “De Eridanos

 1. Heer Johan, dit is ontstellend interessant en ik heb dan ook de vrijheid genomen om Nellie een kopie te sturen zodat ze samen met kapitein Nauta er in bed over kunnen discussiëren, zodat ze zich niet vervelen.

  • Mooi, heer Jaco. Ik ben zeer verheugd dat ge samen met Nelie (en met de waar schijnlijke kapitein) een geurig kopje van Nelle gaat laven. Na het laven kunt ge wellicht larven vangen om aan de voorbij zwemmende snoeken te voederen, tot groot genot van professoor Nauta, die zijn kapiteinspet nog niet aan de wilgen heeft gehangen.
   Er dienen nog enige discussies plaats te vinden in één of ander oord, alwaar ook het bed of een eventuele twijfelaar kan staan. Doch, helaas kan er geen duplicaat gemaakt worden van uw ontsteltenis. Ge dient u daartoe te vervoegen tot de plaatselijke dienstdoende postbode, die u alle kaarten en brieven zal overhandigen als ware het een interessante verzameling van voornoemde postzegels uit den vreemde.

 2. ..Amazonerivier Foto NASA De Amazonerivier een van de langste rivieren ter wereld ontstond elf miljoen jaar geleden als een transcontinentale rivier. Ongeveer 2 4 miljoen jaar geleden kreeg de rivier zijn huidige vorm….Dit blijkt uit bestudering van een boorkern uit de monding van de Amazonerivier. Na bestudering concludeerde het onderzoeksteam dat de Amazonerivier elf miljoen jaar geleden ontstond als een transcontinentale rivier…De Universiteit van Amsterdam laat weten dat op de bodem van de oceaan vlakbij de monding van grote rivieren vaak een groot archief van land afkomstig materiaal te vinden is.

  • Neen, heer K. Simon, op een hoge zee is het slecht kersen eten en zijn de druiven wrang. In een fauteuil achter de deur of voor het venster is het prettiger… 💡

  • Ah, den weledelen heer Aad is wederom…

   Ja, sommige zaken werpen een ander licht dan het zuivere licht. En de foto, jawel, zelf genomen, toen en nu. 😎

  • Wel, de aarde heeft nog vele geheimen (die vroeg of laat toch wel geopenbaard zullen worden, met of zonder baard…).

   Vriendelijke groet, eveneens.

Uw commentaar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s