10 reacties op “De Slijtmijt

 1. Amai, Heer Johan, door stond gij voor de verschutting, met uw welnemen. 😳 Zelf bezit ik twee omnibussen van den Heer Bommel en zijn kleine vriend die ik legaal verkregen heb.
  Ikzelf heb eens de neiging gehad een wonderschoon schilderijtje van den Heer Denis in het Van Goghmuseum te vervreemden, maar heb daar van af gezien in een vlaag van verstandsverbijstering. Nog altijd knaagt dit.

  Jaco wenst u veel leesplezier.

  • Ge kunt uzelve tevens laten vervoeren deur een Omnibus, Heer Jaco, de achterste door deur en de veurste deur deur den gang door den Omnibus en ge bent in enkele minuten op, in of voorbij den plaats deur de door…

   Daarnaast, Heer Jaco, ontvreemdt men niets uit een museum noch uit musea. Deze zijn slechts bestemd om den toeschouwer al het schoons te beschouwen zoals een toeschouwer het beaamt te beschouwen en niet te bestelen alwaar andere beschouwers naast, achter, voor en rondom u staan!
   😳

 2. Bommel had natuurlijk al een visionaire blik lang voordat we ons van enige crisis bewust waren. Hij propageerde toen al de “eenvoudige doch voedzame maaltijd”.

Uw commentaar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s